Sida 1 av 1

Tidsstrul på Tradera

Postat: sön 03 apr 2016, 18:44
av Grumme
Nu under söndag eftermiddag, så hade jag några auktioner på bevakning.
När det var mindre än en timme kvar av dem, så flyttades sluttiden fram en hel timme, och nu har sluttiden flyttats fram ytterligare 24 timmar! [}:)]
Är det någon som vet vad de sysslar med? Kan man lita på att de inte flyttar tillbaka tiderna igen, och man missar hela auktionen? [:(]

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: sön 03 apr 2016, 19:30
av MrKumquack
Jag hade svårt att överhuvud taget komma in på deras sida för fem minuter sedan. Nu går det, men har inte kollat upp ev tidsförskjutning på bevakningar.

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: sön 03 apr 2016, 21:24
av MrKumquack
Det verkar vara riktigt illa nu! Kommer inte in på deras sida även om jag byter webbläsare eller provar via mobilen. Hittade den här sidan som registrerar 157 felrapporter: http://downdetector.se/problem-storningar/tradera

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: sön 03 apr 2016, 22:21
av Grumme
Jag har kommit in på sidan under hela kvällen, både via dator och mobil, men det är som sagt en del auktioner som har blivit framflyttade 24-25 timmar.
Någon annan som har varit inne och vill rapportera något?

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: mån 04 apr 2016, 00:48
av Sandblaster
FY vad illa. Gick att komma in någon timme under kvällen innan det dök igen. Rör det sig om överbelastning av antalet användare eller vad? Känns lite amatöraktigt i så fall. Märkligt att de som driver Tradera inte vill investera i rejäl hårdvara?

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: mån 04 apr 2016, 06:56
av Rufus
Till på köpet har de tagit bort möjligheten att kunna ringa till dom. [:I]

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: mån 04 apr 2016, 08:36
av Looding
Rufus skrev:Till på köpet har de tagit bort möjligheten att kunna ringa till dom. [:I]

Och maila...

Bara en chatt.

Re: Tidsstrul på Tradera

Postat: mån 04 apr 2016, 10:37
av Agentum
DEt här är ju inte direkt nytt, utan hände ju flertalet gånger under höst vinter, och då utan att de la ut nån form popup ruta med att svensk internettrafik är störd.

Så jag känner inte direkt ett enormt förtroende för Traderas servrar.

Jag antar att det vanliga skedde de som hade auktioner som var på sista dygnet blev framflyttade, vilket ju som sagt hänt upprepat tidigare.

I övrigt har jag också kunnat komma in på Tradera både från Win och Android men som sagt med en popup om störd trafik varje gång.