Veckans underbara godbitar tråd #2

Diskussioner och frågor om förvaringsmöjligheter, skickgradering, prissättning m.m.
Användarvisningsbild
Agentum
Gem Mint
Inlägg: 11866
Blev medlem: mån 25 apr 2005, 15:20
Ort: Uppsala Län

Re: Veckans underbara godbitar tråd #2

Inläggav Agentum » tis 30 apr 2019, 03:57

Det är franska Mirage nånting fö, III kanske de hade deltavingar.

Skulle ju varit Draken hahaha
9mm, i'm never further away than that.

Användarvisningsbild
MrKumquack
Very Good
Inlägg: 194
Blev medlem: tis 08 mar 2016, 14:44

Re: Veckans underbara godbitar tråd #2

Inläggav MrKumquack » tis 21 maj 2019, 19:11

Bild
Några av mina senaste inköp: Andra albumet av Gastons kompletta samling, Helgalna äventyr med Spirou, senaste Kalle Anka Extra med bl.a. ett underbart Carl Barks äventyr, samt ett av Fantagraphics utgivet album med anledning av Mickey Mouse 90 års jubileum. (Inget av albumen har skyddsomslag. Tack för det!!) Har inte huggit in på Gaston och Spirou ännu, men är snart klar med Musse.

Bild
Passar på att visa upp Legobyggsatsen Steamboat Willie, som oxå den går i jubileumets tecken. En mycket trevlig leksak som var väldigt rolig att bygga! Kan rekommenderas till alla Musse-diggare, även fast den definitivt är i dyraste laget...
"Ridderligheten dog med mitt tålamod!"
- Knatte

Användarvisningsbild
K-E Lindkvist
Very Fine
Inlägg: 1936
Blev medlem: sön 01 feb 2009, 20:22
Ort: Riverdale
Kontakt:

Re: Veckans underbara godbitar tråd #2

Inläggav K-E Lindkvist » lör 03 aug 2019, 17:47

Det har varit hög tid för en uppdatering ganska länge nu:

Bild

Herman Hedning 2018/6 & 2019/1-2, 3 & 4. Kalle Anka Extra 3/2019, Kalle Ankas Pocket #223-224 (vinster från Lycko-ankon i Karlstad) och Disney Masters vol 3: Mickey Mouse anr the Vanishing Bandit.

Bild

Två trades med bild av Megan Levens: Angel City (kan inte rekommenderas nog) och Spell on Wheels.

Jag hamnade på Half Price Books i Berkeley, och det blev tungt (men billigt):

Bild

You Have Killed Me (hårdkokt crime av Jamie S. Rich & Joëlle Jones), färgutgåvan av Blue Monday, IDW:s totalutgåva av Doug Wildeys Rio och Paul Dini's Jingle Belle: The Whole Package (Tomtens oregerliga tonårsdotter som uppvisar stort släktskap med en annan av Paul Dinis skapelser, gissa vem?).

Från Comic-con blev det ovanligt mycket kulturgods i år:

Bild

Smakprov (Free Comic Book Day-utgåva) på Dear Justice League, Rob Hanes Adventures #20, The Paintings of Patrick Block, det senaste albumet med DC Supehero Girls: Spaced Out, Super Suckers #1 (signerad av upphovsmännen Darin Henry, Jeff Shultz & Glenn Whitmore), 3 & 4, och Terry Dodsons senaste samling av skissböcker.

Bild

Souvenirbok, Events Guide och Quick Guide, programmet från San Diegos Symfoniorkesters Tillbaka till framtiden-konsert, besöksbricka med nyckelband samt en cocktailpinne från Forbidden Island (snart ett minne blott pga plastförbudet?)

Bild

Har man tur och får fatt i Comic-cons mest eftertraktade ryggsäcksmotiv så får man vackert rucka på sina principer och ta med den hem. (Inte ens Jimmy Palmiotti fick någon, utan annonserade efter den på twitter.)

Bild

Terry Dodson har framställt ett tryck av omslaget han och fru Rachel gjorde till Wonder Woman #46 och som var inspirerat av kortfilmen What's Opera, Doc från 1957, regisserad av Chuck Jones. (Wonder Woman är Bugs Bunny...?)

Och sen...

Bild

...föll jag till föga och har numera ett exemplar av den hawaii-skjorta Thomas Sullivan Magnum IV odödliggjorde under 8 säsonger i TV under 80-talet i garderoben. Men materialet i den är numera 100% rayon istället för bomull (ugh) som det var på den tiden. Då går den an.

Nyinköpta serieoriginal kommer att redovisas separat när de är skannade och finns på CAF.
"Allting kommer till den som kan vänta!"
- Alexander Lukas


Återgå till "Om seriesamlandets ädla konst"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst