Sida 1 av 1

Simon Dark, fler som gillar denna serie?

Postat: fre 11 jan 2008, 13:44
av hyperion83
Är det fler här som läst DC Comics Simon Dark och fastat för denna underbara serie? Jag har läst ett par nummer nu och älskar både teckningsstilen och storyn av Steve Niles och Scott Hampton. Jag ska väll erkänna att jag var rätt skeptiskt när jag först hörde talas om serien. Inget fel med en ny karaktär, men varför förlägga honom i Gotham av alla ställen. Men när jag väl läst första nummret försvann alla sådana tankar. För mig är Simon Dark en av de bästa nya serier från DC på länge. Så snälla DC slarva inte bort den nu!

Postat: fre 11 jan 2008, 15:56
av Agentum
Nej okänd serie för mig, vad handlar den om?

Postat: fre 11 jan 2008, 16:08
av Rosen
Här finns några omslag som man kan klicka på:
http://www.dccomics.com/comics/?cm=8140

“He’s almost certainly been created out of dead bodies,” says Niles of Simon Dark, “but he has no idea who he is or where he came from. It should be an interesting and creepy ride through the darker corners of the DC universe."

Har inte läst tidningen heller, fast på beskrivningarna låter det som en mix av Frankenstein och The Crow, med en skvätt av Tim Burton, förlagd i Gotham City. Och den där [url="http://www.dccomics.com/media/covers/8509_400x600.jpg"]fejan[/url] för ju mest tankarna till Leatherface; tydligen ska det råda osäkerhet om det är en mask eller hans ansikte.

Postat: fre 11 jan 2008, 18:49
av Agentum
Hmm nån form av mer blodig "hjälte" så att säga då.

Den där borde de nog satt en Verigo på tycker jag.
Får väl kolla in serien lite närmare vid tillfälle, kollade bara på det man kunde se på DCs sida.

Postat: mån 14 jan 2008, 11:15
av hyperion83
Ni som är intresserade kan kolla in denna lilla smygtitt DC hade på första nummret av Simon Dark (serien har nu kommit till nummer 4).

http://www.dccomics.com/media/excerpts/8140_x.pdf